Birinci: Sorunlar yumağı mağlubiyeti hazırladı

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, maç sonrasında yaptığı açıklamada sahadaki iyi mücadeleye vurgu yaptı ve ünlü fizikçi Arşimet’in bir sözünü hatırlatarak, “Bana bir kaldıraç verin, dünyayı kaldırayım” dedi. Ancak Birinci, takımın güçsüzlüğüne dikkat çekerek, oyuncu eksikliği nedeniyle zorlandıklarını ifade etti.

Birinci: Sorunlar yumağı mağlubiyeti hazırladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
43
A+
A-

Sezon başında ligde kalacaklarını söylediği takımda yaşanan oyuncu problemlerine değinen Birinci, Kuwas’ın tek taraflı fesih ederek ayrılması, Erol’un sakatlığı ve Savicevic’in belirsiz durumu gibi sorunları dile getirdi. Takımın tamamen amatör bir ruhla mücadele ettiğini belirten Birinci, sahada 3 amatör gencin oynadığını söyledi. Ancak, bu durumun bahane olmadığını ve güçlerinin bu kadar olduğunu ifade etti.

Hakem yönetimine de değinen Birinci, hakemin gol pozisyonuna kadar iyi bir maç yönettiğini belirtti. Ancak, geçen haftaki olayları hatırlatarak, yönetimin hatalarını kabul etmediğini söyledi. TFF Başkanının hakemlerin hata yapabileceği gerçeğini dile getirdiğini ancak kulüp yönetimlerinin kendi hatalarını kabul etmediğini belirten Birinci, bu durumun her takım için geçerli olduğunu ifade etti.

Birinci, hakemlerin yaptığı hataların cezasının kısa süreli olmamasını ve daha sert tedbirler alınmasını talep ederek, “Hata yapan hakemlerin 1-2 hafta değil, 3-5 ay dışarıda kalmasını görmek istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI