Bisiklet ekibimiz gururlandırdı

Türkiye Bisiklet Federasyonunun organize ettiği Bisiklet Türkiye Şampiyonasının 2. Etap Yol Yarışları 22-25 Mart 2024 tarihleri arasında Konya İlinde yapıldı.

Bisiklet ekibimiz gururlandırdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.03.2024
8
A+
A-

Ülke genelinden çok sayıda sporcunun yarıştığı şampiyonada, Giresun Spor Lisesi Bisiklet Kulübünden 3 sporcumuz ilk on içerisinde yer alarak, elde ettikleri sonuçlarla Giresun’u en iyi şekilde temsil etti.

Öğrenciler yarışlarda elde ettikleri derecelerle Bisiklet Milli Takımına da seçilerek, ülkemizi uluslararası yarışlarda temsil etme hakkı kazandılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Bisiklet takımının elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sporun her branşında ilimizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olan öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik ederek, bundan sonra da başarılarının devamını diledi.

Bisiklet Türkiye Şampiyonası 2. Etap Yol Yarışlarında, Giresun Spor Lisesi Bisiklet takımından; Yaren Yaman Türkiye birincsi, Nilsu Karasay Türkiye ikincisi, Görkem Günduğ’da Türkiye üçüncüsü oldu.

REKLAM ALANI