Bu maçı kazanmalıyız başka yolu yok!

Son haftalarda kan kaybıyla ligin ateş hattı bölgesinde yer alan Giresunspor, son maçta Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Altay ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak maç TRTSPOR’dan naklen yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi ise Burak Olcar yönetecek.

Bu maçı kazanmalıyız başka yolu yok!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2023
Düzenleme: 30.09.2023 23:02
83
A+
A-

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, bugün Altay ile çok ama çok önemli bir maç oynayacak.

Ligde 4 puanla 15. sırada yer alan Giresunspor, aynı puanla bir basamak altında yer alan Altay’ı mağlup ederek, düşme hattından kurtulmayı hedefliyor.

KAPLAN’IN DÜŞÜNCELERİ

Giresunspor’un hocası Kaplan, “Her maç zor. Bu maçta zor. Giresunspor olarak her maça aynı ciddiyetle ve özenle hazırlanıyoruz. İnşallah bunda da başarılı olacağız. Hedefimiz mutlak galibiyet olacak. İnşallah bunda da başarılı olacağız. Önemli olan taraftarlarımızın tribünlerde olması. Onlarsız olmaz. Tek istediğimiz sahadan kazanarak ayrılmak.” dedi.

ALTAY MAÇI ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ

Giresunspor’da bu maçın hazırlıkları ise tamamlandı. Dün itibariyle tesislerde kampa giren Çotanaklar, artık maç saatini beklemeye koyuldu. Yeşil Beyazlılar’da bazı oyuncuların ise hafif sakatlığı bulunduğu, henüz bu isimlerin taktik amaçlı açıklanmayacağı belirtildi.

İzmir ekibinde sakatlığı süren Deniz forma giyemeyecek. İyileşen Özgür’ün kadroda yer alması bekleniyor. Deplasmanda oynadığı 3 maçta Şanlıurfaspor, Kocaelispor ve Erzurumspor’a yenilen Altay ilk dış saha galibiyetini almak istiyor.

SÜREKLİ UYARILIYOR!

Öte yandan Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, her antrenmanda olduğu gibi bu hafta  yapılan antrenmanlarda da oyuncularını sürekli uyardığı kaydedildi.

Kaplan’ın talebelerine hızlı düşünmeleri konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

REKLAM ALANI