Bulancak Belediyesi’nin WhatsApp Kanalı Hizmete Açıldı!

Sosyal medya ağlarını aktif bir şekilde kullanan Bulancak Belediyesi, şimdi de WhatsApp’ın yeni hizmetini devreye soktu.

Bulancak Belediyesi’nin WhatsApp Kanalı Hizmete Açıldı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.09.2024
10
A+
A-

WhatsApp’da kanal açan belediyemiz, tüm çalışmalarını, duyurularını ve önemli bilgileri bu platform üzerinden de vatandaşlarımıza iletecek.

Gelişen teknolojiyi her alanda kullanmayı amaçlayan Bulancak Belediyesi, Giresun’da bir ilke imza attı. En güncel bilgi, duyuru, cenaze ilanları ve belediyemizin çalışmalarından Bulancaklı vatandaşlarımızı haberdar etmek amacıyla WhatsApp Kanalını hayata geçirdik. WhatsApp kanalımıza abone olan vatandaşlarımız, Bulancak Belediyesi’nin Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan gönderilere anında ulaşabilecek ve belediyemizi yakından takip etme fırsatı bulacak.

Yeni hizmete sunulan WhatsApp kanalıyla Bulancaklıların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve kolay bir şekilde faydalanmalarını sağlayacaklarını ifade eden Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç, “Bulancaklı vatandaşlarımızın istek, öneri, şikayet ve ihtiyaçlarını daha etkili bir şekilde karşılamak amacıyla geliştirdiğimiz bu yeni hizmetle, daha ulaşılabilir bir belediye olma yolunda teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyoruz. Cenaze duyuruları gibi önemli bilgilerin de yer alacağı kanalımıza tüm Bulancaklı hemşehrilerimizi abone olmaya davet ediyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.