Bulancak’ta kuyumcuyu soyanlar kıskıvrak yakalandı

Giresun’un Bulancak ilçesinde dün sabah saatlerinde gerçekleşen soygunun failleri güvenlik kuvvetlerinin titiz çalışması ile yakalandı.

Bulancak’ta kuyumcuyu soyanlar kıskıvrak yakalandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.04.2024
206
A+
A-

Olayın hemen ardından, kameralara da yansıyan soygun anları sonrasında güvenlik güçleri kapsamlı bir operasyon başlattılar. Akşam saatlerinde soygunu gerçekleştirenlerin ve sonradan ikiliye yardım babında dahil olduğu iddia edilen E.B.’nin yakalandığı belirtildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ la birlikte kuyumcuya giderek “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

3 KİŞİ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Vali Serdengeçti açıklamasında “Bulancak’ta bir kuyumcu dükkanında kar maskeli şahıslar tarafından işlenen yağma suçu kapsamında polis ve jandarma ekiplerimizin yoğun çalışmaları neticesinde olayın şüphelileri olan E.B., S.C., S.T. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Değerli güvenlik güçlerimize özverilerinden dolayı teşekkür ediyor; Bulancak esnafına, işyeri çalışanlarına, olayda hafif yaralanan 2 vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

ÇALINAN ALTINLAR BULUNDU!

Diğer yandan, Giresun Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olayı gerçekleştiren kişilerle birlikte çalınan altınların, adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının titiz çalışmaları neticesinde bulunduğu belirtildi.

Ayrıca, açıklamada Giresun’un huzuru için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.