Bulancak’ta Zafer coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Bulancak’ta Zafer coşkusu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2024
30
A+
A-

Bulancak Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak üzere etkinlikler düzenleyecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bu özel gün, Bulancak’ta kapsamlı bir kutlama programı ile anılacak.

BAŞKAN SIBIÇ’TAN BAYRAM MESAJI

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Milli bayramlarımızı özlenen halleriyle ve coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesinin en büyük örneğidir. 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk Milletinin yeniden ayağa kalktığı bir milattır. Bayramı en coşkulu şekilde kutlamak, hem hakkımız hem de görevimizdir. Tüm halkımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyor ve bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

ETKİNLİKLER ZİRVELİYOR

30 Ağustos Cuma günü düzenlenecek resmi kutlamaların ardından saat 20.00’de Fener alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Ardından Zafer Bayramı Sinevizyonu ve Havai Fişek gösterisi yapılacak. Gece boyunca Cihan Hatipoğlu ve Gülnur Gökçe konserleri ile sürpriz etkinlikler devam edecek. Bulancak halkının bu etkinliklere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

REKLAM ALANI