Cantürk Ortaokulu Takımı Türkiye İkincisi oldu

Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu Takımı Türkiye Küçük Kızlar Voleybol Turnuvasında Türkiye İkincisi oldu.

Cantürk Ortaokulu Takımı Türkiye İkincisi oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.04.2024
51
A+
A-

2-6 Nisan 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlenen Okul Sporları Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu kız takımımız grubunda İstanbul mağlubiyetinin ardından rakipleri Bursa, Mersin ve Yarı finalde Aydın temsilcisini set vermeden mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Tekirdağ temsilcisine 2-1 kaybeden temsilcimiz Türkiye İkincisi Oldu.

Rize’de yapılan Müsabakalarda Giresun:  2- İstanbul: 0, Giresun: 2- Mersin:0,Giresun: 2- Bursa: 0,Giresun: 2- Aydın: 0 yenerek Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Aldığımız bu başarı tüm Espiye’nin başarıdır diyen Müdür Fatih Aygül,    Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu Müdürü Fatih Aygül, Final Maçında hakemin taraf tutması, 5 net sayımızı Tekirdağ takımına vermesi, Serdar hocama önce sarı, sonra Kırmızı kart vermesi, Küçük takım maçlarında çalınmayacak düdükleri çalması, kısaca Tekirdağ tarafını tutup, bize psikolojik operasyon çekmesine rağmen, sağduyulu kalıp, kazasız belasız turnuvayı Türkiye 2.olarak tamamlayarak ilçeye sevinçle döndüklerini söyledi.

Aygül, Okul takımının büyük başarı elde etmesine katkıları bulunan ve büyük  emeklerle onları yetiştiren Antrenör Serdar Turan ‘a, İlçe Kaymakamımız  Taner Tengir’e, takımımızın Rize’deki  tüm   konaklama ve ulaşımın ihtiyacını karşılayan, bize bir telefon kadar yakın olan Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere’ ye, önceki Belediye Başkanımız  Mustafa Karadere’ye , her zaman  yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Öztürk’e, Okulumuzun her zaman yanında olan, Şehidimizin babası Ali Cantürk ve değerli eşi Döndü Hanımefendiye, yıllardan  bu yana bize her türlü maddi  desteği ve  morali  veren Sistem Mutfak Mobilya Sahibi Sayın Muammer Künbül’e, Amasya Müsabakasında  maddi desteklerini veren  Espiye MHP İlçe Teşkilatına, Su han Yapı sahibi  Rıdvan Akıllı’ya, bizleri her daim İlçe stadımızda yapılan tüm antrenmanlarımıza taşıyan Espiye Ay Yıldız Travel   sahibi  Hasan Şen’e,  Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu öğretmenlerime ve bizi sağ salim hedefimize ulaştıran Emrah Burcu Günaydın ‘a ve  basınımıza  sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Geleceğin Filenin Sultanlarını başarılarından dolayı tebrik eden Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Okul sporları kapsamında Rize’de yapılan Türkiye Finallerinde İlçemiz Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu küçük kızlar voleybol takımı Türkiye İkincisi olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

“GURUR DUYDUK.”

Işık Gazetesi olarak Giresun İlimizi ve Espiye İlçemizi gururla temsil eden Okulumuzu, Sporcularımızı, Antrenörleri, okul idarecilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.  (FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI