Çeltik’ten, Şenlikoğlu’na tam destek

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Çeltik, “Giresun’a hizmet için Aytekin Şenlikoğlu’na desteğimiz devam edecektir” dedi.

Çeltik’ten, Şenlikoğlu’na tam destek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.03.2024
43
A+
A-

Çeltik, “Aytekin Şenlikoğlu’na tam destek veriyoruz. Oda başkanları olarak başka bir adaya destek verdiğimiz iddiası tamamen yalan ve iftiradır. Yolumuza Aytekin Şenlikoğlu ile devam ediyoruz ve benim adıma hiç kimsenin açıklama yapması kabul edilemez. Giresun’a hizmet için Aytekin Şenlikoğlu’na desteğimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Ercan Ayhan, kendisini ziyaret eden Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na kayıt altında verdiği destek sözlerini unutarak, çark etmesi kamuoyuna bomba gibi düştü. Şenlikoğlu’na tam destek verdiğini açıklayan Ayhan, sonrasında çark ederek, CHP Adayı Fuat Köse’yi desteklediğini ilan etti. Ayhan’ın, “Tüm oda, başkan ve yöneticilerinin ortak imzaları ile Aytekin Şenlikoğlu’na hiçbir desteğimiz olmayacaktır” şeklindeki açıklaması ise çok büyük tepkilere yol açtı.

Başkan Çeltik, “Ben ve ekibimden Aytekin Şenlikoğlu’na desteğimiz yok şeklinde bir imzamız ya da açıklamamız olmamıştır. Benim ve ekibim adına kimse böyle bir şey söyleyemez. Yolumuza Aytekin Şenlikoğlu ile devam ediyoruz ve Aytekin Şenlikoğlu’nun yeniden kazanması adına üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI