Çevre ve Şehircilik toplantısı yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yatırım değerlendirme ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.03.2024
87
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu ve il müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantıda, il genelindeki yapılan çalışmaların ve yatırımların önemi vurgulanarak, daha yaşanabilir bir çevre ve sağlam bir altyapı için yapılan faaliyetlere destek gerektiği belirtildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Cavunt tarafından kurumun faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Sunumda, kurumun teşkilat yapısı, personel durumu, mevcut bina ve tesisler ile ilgili bilgiler paylaşılırken, birimlerin faaliyetleri detaylı olarak ele alındı. Toplantıda, ilin karşılaştığı ihtiyaçlar, sorunlar ve bu sorunların çözümü için planlanan adımlar da masaya yatırıldı.

Toplantı sonrasında Vali Serdengeçti, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda toplantının önemine vurgu yaparak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün il genelinde yürüttüğü çalışmaların değerlendirildiğini belirtti.

REKLAM ALANI