Cezaevi firarisi yakalandı, akabinde yeniden kaçarken ayağından vuruldu

Giresun’da aile içi şiddet ihbarına müdahale eden polis ekipleri, cezaevi firarisi O.G.’yi yakaladı.

Cezaevi firarisi yakalandı, akabinde yeniden kaçarken ayağından vuruldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.05.2024
205
A+
A-

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen firari, firar etmeye çalışırken bacağından vurularak tekrar gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, cezaevi firarisi olan O.G.’yi yakaladı. Gözaltına alınan firari, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ancak, O.G. eli kelepçeli olarak firar etmeye çalıştı. Bir polis memurunun anlık dalgınlığını fırsat bilen O.G., elleri kelepçeli olarak adliyeden 100 metre kadar uzaklaştı.

Polisin hızlı müdahalesi sonucu, kaçmaya çalışan O.G. bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edilen firari, tedavi edildikten sonra yeniden gözaltına alındı.

O.G.’nin cezaevi firarisi olduğu ve çeşitli suçlardan arandığı belirtildi. Adliyedeki firar girişimi sonrasında, polis ve adliye güvenliği olayla ilgili inceleme başlattı. Firar girişimi nedeniyle adliyedeki güvenlik önlemlerinin arttırılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.