CHP Giresun Kadın Kolları’ndan kadına şiddete karşı protesto

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Kadın Kolları, kadına yönelik şiddet ve cinayet olaylarını protesto etmek için Atatürk Meydanı’nda bir araya geldi.

CHP Giresun Kadın Kolları’ndan kadına şiddete karşı protesto
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.10.2024
19
A+
A-

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu Ejderoğlu, son dönemde artan şiddet vakalarına dikkat çekerek, İstanbul’da yaşanan vahim olayın toplumda büyük bir acı ve öfke yarattığını ifade etti.

HUZUR VE GÜVENLİK TALEBİ

Basın açıklamasında Ejderoğlu, sokaklarda huzur içinde yaşamak istediklerini vurgulayarak, “Artık sokaklarımızda korku değil huzur, şiddet değil güvenlik istiyoruz. Kadınların, çocukların ve tüm bireylerin özgürce, endişe duymadan yaşayabilecekleri bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmek zorundayız” dedi.

CHP MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK

Basın açıklamasına katılarak destek veren CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, şiddet, cinayet, taciz ve tecavüz olaylarına karşı yasaların etkin bir şekilde uygulanması gerektiğini belirtti. Gezmiş, “Hükümetin bir an önce şiddeti, cinayeti, tacizi, tecavüzü önleyecek yasaları etkin uygulamasını istiyoruz. Şiddetsiz, eşit, özgür bir dünyayı ve ülkeyi birlikte oluşturacağız” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.