Cihan’dan Giresunspor açıklaması!

İş İnsanı Serkan Cihan, “Başkan perşembe günkü toplantıda Giresunspor 2. Başkanı olarak en son kongrede ilan ettiği Burçin Yurt beyi kınayarak yönetimden ihraç ettiğini açıklamadı mı? Başkan kendi yöneticisini üstelik 2. başkan olarak ilan ettiği birini kınayarak ihraç edince yönetimde bütünlük bozulmuş olmuyor mu?” dedi

Cihan’dan Giresunspor açıklaması!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
133
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulunda aday olacaklarını açıklayan iş insanı Serkan Cihan,  “Görevinin başında bir yönetim varken bu açıklamamızı uygun görmeyenler de oldu onlarla da istişare ettik tabi ki fakat bu konuda da bir açıklamaya ihtiyaç var” dedi.

“TOPLANTIDA KAYYUM İSTEYEN TARAFTA OLDUĞUMUZ SÖYLEDİK, SORU SORMADIK”

“Toplantıda kayyum isteyen tarafta olduğumuzu, başkanla birçok konuda hemfikir olmadığımızı, aynı düşünmediğimizi ama ev sahibi olduğumuz için soru cevap kısmına girmeyeceğimizi ve toplantıya gelenlerin sorularını sorabileceğini de söyledik” ifadesini kullandığını dile getiren Serkan Cihan, aday çıkaracakları açıklamasının ardından yaşanan gelişmeleri şöyle değerlendirdi:

“Başkan toplantıda projelerini anlattı ama bazı satır başları vardı ki talihsiz açıklamalar olarak tarihe geçti. Başkan evinin kapısında eylem bile yapılsa 7 Şubat tarihine kadar istifa etmeyeceğini söyledi. Satılabilecek her futbolcuyu satacaklarını, 2. başkanı ihraç ettiklerini, kendi şahısları adına bankada bağış hesapları açacaklarını ama bunun valilik kontrolünde olacağı gibi birçok şey anlattı. Kimine destek verdik kimini şaşkınlıkla dinledik.

GİRESUNSPOR YÖNETİMSİZ KALMAZ!

Daha sonrasında bildiğiniz üzere 16 Aralık Cumartesi Saat 22.28’de “Bırakın, biz yönetiriz” sloganımızla bir açıklama yapmış ve yönetimin istifasını talep etmiştik. İstifa etmeleri halinde olağanüstü kongrede aday çıkaracağımızı ve Giresunspor Kulübümüzün yönetimsiz kalmayacağını ifade etmiştik.

Açıklamamızdan sonra gerek telefonla gerek yüz yüze gerekse sosyal medyada tarafımıza desteklerini ifade eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Görevinin başında bir yönetim varken bu açıklamamızı uygun görmeyenler de oldu onlarla da istişare ettik tabi ki fakat bu konuda da bir açıklamaya ihtiyaç var!

Öncelikle samimiyetle Giresunspor’a hizmet etmek isteyenlere lafımız yok, onlar kendilerini bilirler fakat yönetimin bütünlüğünü bozan biz değiliz, nasıl mı?

“YAMAK, İKİNCİ BAŞKAN BURÇİN YURT’U KINAYARAK İHRAÇ ETTİ”

Başkan perşembe günkü toplantıda Giresunspor 2. Başkanı olarak en son kongrede ilan ettiği Burçin Yurt beyi kınayarak yönetimden ihraç ettiğini açıklamadı mı? Başkan kendi yöneticisini üstelik 2. başkan olarak ilan ettiği birini kınayarak ihraç edince yönetimde bütünlük bozulmuş olmuyor mu?

Eğer olmuyor ise o zaman şöyle yapalım, en son kongrede ilan edilen listedeki yöneticilerin tamamı bize karşı bir açıklama yapsınlar, şunu desinler: ‘Nahid Yamak başkanın yönetiminde Giresunspor başarılı olacak ve bu sene kesinlikle düşmeyeceğiz. Nahid Yamak Başkanın arkasındayız ve yönetim kurulu olarak aldığı her kararın arkasındayız, başkana güveniyoruz ve istifa etmesini istemiyoruz.’

Eğer böyle bir açıklama gelirse bizler de Giresunspor yönetiminde 2. Başkan ihraç edilmiş olsa bile bir bütünlük olduğuna inanalım…”

REKLAM ALANI