Çocuk gelişimi öğretmenlerinden muhteşem gösteri

Yağlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları eğitici tiyatro oyununu başarıyla sergilediler.

Çocuk gelişimi öğretmenlerinden muhteşem gösteri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2023
252
A+
A-

İlçedei tüm anasınıfı öğrencilerine oynadıkları İlkokul ve Anasınıfı öğrencilerine yönelik eğitici tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, “Öğrencimizin her alanda nitelikli eğitimi ve bunun yansımaları taktir görmesi bizleri mutlu ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Haydar Çıtlak ve ekibini, değerli Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için tüm ekibimizle çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz” dedi.

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

Hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların hangi yaş düzeyindeki çocuklara ve gençlere kazandırılacağı hakkında bilgi veren, çocuğun tüm gelişimlerini destekleyen (fiziksel, psiko-motor, zihinsel, dil, sosyal ve duygusal), plan yapan,  uygulayan, insan ilişkileri ve empatiye önem veren, çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda bilgi sahibi olan, özel eğitime muhtaç çocukların gelişimlerine ve uyumlarına yardımcı olan; drama, basit beden eğitimi hareketleri, müzik çalışmaları, sanat ve ana dili etkinlikleri yapan, çocukları tanıma tekniklerini uygulayan bir alan. Meslek mezunları, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Anadolu kız meslek ve kız meslek liseleri, ilköğretim okulları ile resmî ve özel kurumların kreş, yuva, anaokulu, ana sınıfı, gibi Erken Çocukluk Eğitim Kurumlarında, Rehabilitasyon Merkezlerinde ve çocuk kulüplerinde çalışabiliyorlar.

REKLAM ALANI