Çotanaklar yeni sezona büyük hedeflerle çıkıyorlar

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Çotanaklar, teknik direktör Metin Aydın yönetiminde çalışmalara hız verdi.

Çotanaklar yeni sezona büyük hedeflerle çıkıyorlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.07.2024
18
A+
A-

Çotanaklar, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Antrenman sahasında yapılan ilk çalışma, hem taraftarlar hem de basın tarafından büyük ilgi gördü.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”

Giresunspor’un teknik direktörü Metin Aydın, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, takımın genç oyuncularına güvendiğini vurguladı. “Transfer yasağımız olsa da gençlerimiz elinden geleni yapacak. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Oyuncularımızın performansı çok önemli. Bu sezon büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz,” dedi.

“TAKIMIMIZIN POTANSİYELİNİ BİLİYORUZ”

Metin Aydın, antrenmanlarda gösterilen çabanın ve disiplinin gelecek başarıların habercisi olacağını belirterek, “Takımımızın potansiyelini biliyoruz ve bu potansiyeli sahaya yansıtmak için çok çalışıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte bu sezon önemli başarılara imza atacağız,” ifadelerini kullandı. Giresunspor taraftarlarının da takımın yanında olduğunu ve desteklerini esirgemediğini belirten Aydın, tüm şehrin kenetlenerek yeni sezonda büyük başarılara ulaşacaklarına inandığını söyledi.

REKLAM ALANI