Dekanlık Bayrağı Prof. Dr. Servet Ceylan’a devredildi

Giresun Üniversitesi İİBF’de dekanlık görevi devir teslimi: Prof. Dr. Servet Ceylan yeni dekan oldu…

Dekanlık Bayrağı Prof. Dr. Servet Ceylan’a devredildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.09.2024
42
A+
A-

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) dekanlık görevi, düzenlenen törenle Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’ten Prof. Dr. Servet Ceylan’a geçti. Gerçekleşen törende, üniversite yönetimi ve fakülte personeli bir araya geldi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, törende yaptığı konuşmada, İİBF’nin üniversitenin en büyük ve en gelişmiş fakültelerinden biri olduğunu belirterek, 3 yıl boyunca dekanlık görevini başarıyla yürüten Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’e teşekkür etti. Prof. Dr. Can, yeni dekan Prof. Dr. Servet Ceylan’a ise şu sözlerle başarılar diledi: “Hocamız, fakültemizin en eski akademisyenlerinden biri ve şehri de yakından tanıyan bir hocamız. Bu durumun çalışmalarında büyük avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Servet Hocam, Kurtuluş Hocamdan aldığı bayrağı daha da yukarı taşıyacaktır. Biz her zaman destekçisiyiz ve istişare kültürü ile ilerleyeceğiz.”

YENİ DEKAN PROF. DR. SERVET CEYLAN: “SORUNLARI ILIMLI YOLLA ÇÖZECEĞİZ”

Görevi devralan Prof. Dr. Servet Ceylan, fakülte içinde geniş bir aile olduklarını ve bu ailenin içinde çeşitli sorunlar çıkabileceğini ifade ederek, “Bu sorunları hiçbir zaman kavga, gürültü ile değil, ılıman bir yolla çözeceğiz. Temel amacım, çalışan arkadaşlarımızın fakültede değer gördüğünü hissetmesi ve başarıya bu yolla ulaşacağımıza inanıyorum,” dedi.

GENÇ: “HERKESE EŞİT MESAFEDE DURMAYA ÖZEN GÖSTERDİM”

Görev süresi sona eren Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç ise, 3 yıl 2 ay boyunca yürüttüğü dekanlık görevinin kendisi için değerli bir deneyim olduğunu belirterek, “Herkese eşit mesafede durmaya ve ayrımcılığa meydan vermemeye özen gösterdim. Fakültemizi daha ileriye taşımak için çaba sarf ettim. Destek olan tüm meslektaşlarıma ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI