DUMED heyeti Başsavcı Akkiraz’ın konuğuydu

İstanbul Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Derneği (İST.DUMED) Giresun İl Başkanlığı heyeti bir istişare ziyareti de Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ a yaptı.

DUMED heyeti Başsavcı Akkiraz’ın konuğuydu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.06.2024
33
A+
A-

İl Başkanı Yusuf Akdağ, Başkan Vekili Murat Demirel, Başkan Yardımcısı Harun Apaydın, Teşkilat Başkanı Murat Kılınç, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Namık Baltaoğlu, Muhasip Turgut İlyasoğlu ile üyeler Ayhan Türksever ve Alim Çoban’ın yer aldığı heyet, Başsavcı Akkiraz’ a, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Yapılan ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Akkiraz, yaptığı konuşmada bağımlılığın sadece uyuşturucu maddeler ile sınırlı olmadığını alkol, sigara gibi insan sağlığına zararı dokunan diğer maddelerle de mücadele edildiğini söyledi.

Akkiraz, uyuşturucu ile mücadelede devletin yetkili ve resmi kuruluşlarının imkanlar ölçüsünde üzerine düşeni yerine getirdiğini ancak mücadelenin topyekün bir seferberlikle, bilhassa aileler ile eğitmenlerin ilgi ve alakalarının yanında denetimleriyle mümkün olduğunu vurguladı.

İstanbul DUMED’ in bu çalışmalara ve mücadelelere önemli katkılar sağlayacağına  inandığını belirten Başsavcı Zeynel Abidin Akkiraz, Başkan Yusuf Akdağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek  başarılar diledi.

REKLAM ALANI