Eğitim buluşmaları Giresun’ da sürecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘Eğitim Maratonu’ programı kapsamında, eğitim alanındaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla farklı illerde düzenlediği ‘Eğitim Buluşmaları’ Giresun’da devam ediyor.

Eğitim buluşmaları Giresun’ da sürecek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2024
1
A+
A-

CHP MYK Üyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş başkanlığındaki heyet, Giresun’da gerçekleştirilecek etkinlikte, öğrenciler, eğitimciler, sivil toplum örgütleri, sendika temsilcileri ve yurttaşlarla bir araya gelecek.

Eğitimde yaşanan birçok sorunun ele alınacağı program öncesinde kısa bir açıklama yaparak davette bulunan CHP Giresun İl Başkanı Dr.Gökhan Şenyürek, “Ne yazık ki 22 yıllık süreçte eğitim sisteminin siyasallaştırılıp, ideolojik hedefler doğrultusunda araç haline getirilmesinin sonucu olarak; öğrencilerimizin okullarında maruz kaldıkları niteliksiz eğitim koşulları, devlet okullarındaki yetersizlikler, özel okulların ticari kaygılarla hareket etmesi, eğitimdeki fırsat eşitsizliği, öğretmenlerin iyileştirmeye muhtaç çalışma koşulları, ezberci sistem, okul kantinlerindeki gıda kontrolsüzlüğü, eğitim masraflarının yüksekliği ve daha nice sorunlarla karşı karşıyayız. Eğitimde yaşanan birçok sorunun çözümüne yönelik CHP bünyesinde başlatılmış olan eğitim maratonunun Giresun ayağında Milli Eğitim Bakanlığından sorumlu gölge bakanımız Genel Başkan Yardımcımız Sayın Suat Özçağdaş’ın katılımıyla önemli bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Tüm öğrencilerimizi, eğitimcilerimizi, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcilerimizi, vatandaşlarımızı katkı sağlamak ve birlikte çözüm yolları aramak üzere aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Eğitim Buluşmaları’ programının Giresun ayağı, 22 Ekim Salı günü, saat 19.00’da Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.