Eller ve gönüller semaya açıldı

Mevlit programına katılan Vali Serdengeçti, program öncesi şehit ve depremzede ailelerle başta olmak üzere vatandaşlarla sohbet ederek kandillerini kutladı.

Eller ve gönüller semaya açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.02.2024
16
A+
A-

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Peygamber Efendimizin mucizelerle dolu yolculuğunun gerçekleştiği ve üç ayların ikinci kandil gecesi olan Miraç Kandili münasebetiyle Merkez Seyyid Vakkas Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Hafızların Kur’an-ı Kerim okuduğu, salavatların getirildiği, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildiği, Mevlid’den bölümler ve ilahilerin yer aldığı, Miraç Kandili özel programları sonrası Vali Serdengeçti, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak kandil simidi ikram etti.

Vali Serdengeçti, Miraç Kandili ile ilgili olarak “Miraç Kandilimizin idrak edildiği bu mübarek günde geçtiğimiz yıl yaşadığımız elim depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyorum.

Duaların geri çevrilmediği bu mübarek gecenin; savaşların olmadığı, huzur ve barış ortamının sağlandığı bir dünyaya vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” paylaşımında bulundu. Programa il protokolü, AFAD personelleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI