Elmas’tan TÜGVA Bulancak’ta Filistin Söyleşisi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Gençlik Söyleşileri devam ediyor.

Elmas’tan TÜGVA Bulancak’ta Filistin Söyleşisi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.05.2024
11
A+
A-

Gençlik Söyleşilerinin dün akşam ki konuğu AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas oldu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN Filistin meselesi ile ilgili kurdukları Filistin’e Destek Ofisi çalışmalarından bahsederek selamladı.

Daha sonra “Filistin Anlamak-Kelimelerle Filistin” konulu söyleşi gerçekleştiren Elmas, “Bu mesele artık sadece Filistinlilerin ya da sadece Müslümanların meselesi değildir. Kudüs, elbette Müslümanlar için bir iman ve izzet meselesidir. Fakat 200 günü aşkın süredir Filistin’de yaşananlar, bu meseleyi aynı zamanda insanlığın vicdan ve ahlak meselesine dönüştürmüştür. Bugün bu sorun ancak tam manada bağımsız ve özgür Filistin devletinin kurulmasıyla mümkün çözülecektir. O vakte kadar bizler Filistin’i konuşmaya, gündemde tutmaya devam edeceğiz.”

Gecenin sonunda teşekkür için konuşan Göktekin “Bugün İslam davasının en önemli duruş simgesi olan Filistin’i Anlamak için buraya katılan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri Ezelden ebede görev ve sorumluluğu altında olduğumuz İslam davasının en önemli duruşu olan ilk kıblemiz Kudüs’ü anlayan, onu anlatan, onu yaşayanlardan eylesin bizleri.” dedi.

Programa TÜGVA Giresun Merkez İlçe Temsilcisi Ataol DEMİR, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Giresun Ensar Vakfı Başkanı Seyfi Göktekin, Giresun Hak-İş İl Başkanı Hamza Türkmen, AK Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç, Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Alparslan ve Şükran Oral, Gazete Bulancak İmtiyaz Sahibi Süleyman Bayrak ve çok sayıda protokol üyesi ve genç katıldı.

REKLAM ALANI