Erbakan Espiye’ de parti binasının açılışını yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Giresun ve Espiye ‘de vatandaşlarla bir araya geldi.

Erbakan Espiye’ de parti binasının açılışını yaptı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.11.2023
70
A+
A-

Programına  Espiye ilçesinde parti binası açılışıyla başlayan Erbakan, cuma namazı kıldıktan sonra ilçe halkı ile sohbet etti.

Espiye İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Erbakan, yaptığı konuşmada il teşkilatlarında görev alan il ve ilçe başkanlarıyla tüm partililere teşekkür etti.

Giresun ve Espiye ‘de Yeniden Refah Partisi teşkilatının yapmış olduğu çalışmalardan ve partilerine gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirdi .

Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar sürekli olarak sahada ‘sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da’ esnafımızla, halkımızla buluşuyoruz, bir araya geliyoruz. Gittiğimiz her yerde milletimizin teveccühünü çok üst seviyede müşahede ediyoruz” dedi.

Erbakan, “Bugün Gazze’de yaşananlar, yarın Suriye’de, Ürdün’de, Irak’ta, İran’da, Mısır’da, Suudi Arabistan’da, Kıbrıs’ta, Türkiye’de olacak, bunların gayesi ve hedefi bu. Bunu önlemek, bu zulümden kurtulmak istiyorsak bu adımları atmamız gerekiyor” dedi.

Espiye  İlçe Başkanlığı binasında bir süre partililerle sohbet eden Erbakan, ardından Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek programını tamamladı.

YRP Espiye ilçe başkanı Kadem Bayrak ve Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Köksaldı,YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’a  gösterilen ilgi ve alakalarından dolayı Espiye halkına teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI