Erener: Turizm önceliklerimiz arasında

Turizm ve Tanıtma Derneği’nden özel idareye ziyaret…

Erener: Turizm önceliklerimiz arasında
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.10.2023
53
A+
A-

Giresun İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atanan Tolga Erener, “İlin kalkınması için turizmin geliştirilmesi gereklidir” dedi.

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Nafiz Uğur Karaibrahimoğlu, dernek yönetim kurulu üyesi eğitimci Şükrü Konanç ve Gazeteci Ufuk Kekül ile birlikte Tolga Erener’i ziyaret etti.

Erener’e yeni görevinden başarılar dileyen Karaibrahimoğlu, turizmin gelişmesi için özel idare ile iş birliği içinde çalışmak istediklerini belirtti.   Giresun’un turizm konusundaki beklentileri ve çözüm bekleyen sorunları hakkında Erener’e bilgiler veren Uğur Karaibrahimoğlu, başta Zeytinlik mahallesi, Giresun adası ve yaylaların gerekli eksikliklerinin giderilerek tanıtılması ve turizmin hizmetine sunulmasını istedi.

Genel Sekreter Tolga Erener ise, belediye başkanlığı dönemlerin olduğu gibi bundan sonra da Giresun turizminin hak ettiği değere kavuşması için çalışmalarını sürdüreceğini ve ilgili kişi ve kuruluşlarla bir araya geleceklerini söyledi.  Erener, “İlimizin kalkınması ve gelişmesi için turizmi önemsiyoruz. Turizm önceliklerimiz arasında. Bu konuda çalışmalarımız olacak” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI