Ericek yolu açılıyor…

Milliyetçi Hareket Partisi Espiye İlçe Başkanı Mehmet Kurt, heyelan nedeniyle bir ayı aşkındır kapalı olan Ericek grup yolunda gerekli çalışmanın başlatıldığının müjdesini verdi.

Ericek yolu açılıyor…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2023
77
A+
A-

Konun yakın takipçisi olan İlçe Başkanı Kurt, başlatılan çalışmayı yerinde inceledi ve yöre halkının sorunlarını dinledi. Geçtiğimiz 7 Eylül tarihinde aşırı yağışlar sonrası Espiye-Ericek grup yolu Bakarca mevkiinde heyelan meydana geldiğini ve yolun ulaşıma kapandığını hatırlatan Kurt, yolun ulaşıma kapanmasına neden olan dev kayaları kaldırma işine başlanıldığını kaydetti.

MHP İlçe Başkanı Kurt, “bir ayı aşkındır ulaşım noktasında büyük sorun yaşan ve köylerine ulaşımı alternatif yollardan sağlayan yöre halkının sorunu devletimizin gücüyle çözülmeye başlanıldı. Espiye-Ericek grup yolumuz inşallah yapılan bu çalışmayla en kısa zamanda yeniden ulaşıma açılacaktır. Başından beri konunun takipçisiyiz ve takip ermeye devam edeceğiz. Başlatılan çalışmadan dolayı başta Valimiz Fatih Mehmet Serdengeçti, İlçe Kaymakamız Taner Tengir ve emeği geçenler ile konunun takipçisi olan Giresun milletvekillerine teşekkür ederiz” dedi.

REKLAM ALANI