Erimez Kulakkaya yolu incelemesi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde önemli projeleri yerinde değerlendirdi.

Erimez Kulakkaya yolu incelemesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.06.2024
39
A+
A-

İlk durağı, 2020’deki sel afeti ve 2023’teki aşırı yağışlardan etkilenen Erimez Kulakkaya yolu oldu. Vali Serdengeçti, devam eden yol ve duvar yapım çalışmalarını denetleyerek, “Yolları tahrip olan bölgelerimizin son durumunu tetkik ederek yapılacak çalışmaları değerlendirdik” dedi.

GELİN KAYASI’NDA TURİZM ATAĞI

Vali Serdengeçti, ardından Giresun’un turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen Gelin Kayası projesini inceledi. Seyir terası ve çevre düzenlemesi planlanan Gelin Kayası hakkında bilgi alarak, “Dik bir yamaçta sıra dışı duruşu ve efsanelere konu olan hikâyesiyle göz kamaştıran Gelin Kayasını turizme kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

MESUDİYE KÖYÜ’NDE VATANDAŞLA BULUŞMA

Vali Serdengeçti, Mesudiye köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla çay içip taleplerini dinleyen Vali, “Aziz hemşehrilerimizle yan yana olmanın verdiği huzur paha biçilemez” dedi.

KULAKKAYA YAYLASI’NDA TURİZM POTANSİYELİ

Giresun’un doğal güzelliklerinden Kulakkaya Yaylası’nda yapılan çalışmaları inceleyen Vali Serdengeçti, bölgedeki turizm destinasyonlarını geliştirme amacını vurguladı. Yavuzkemal Belediyesi Sosyal Tesislerini de ziyaret eden Vali, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi. “Büyüleyici güzelliğe sahip Kulakkaya Yaylamızda kıymetli esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledik” dedi.

ÜLPER ŞANTİYESİ’NDE YERİNDE DENETİM

Son olarak Giresun İl Özel İdaresi Ülper Şantiyesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, şantiyedeki çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. İl Özel İdaresi’nin makine parkına 22 milyon 303 bin 223 TL değerinde yeni araçlar kazandırıldığını belirterek, “Gayemiz hizmet, gayretimiz Giresun… Yeni hizmet araçlarımızın ilimize hayırlı olmasını diliyor, görevli personellerimizin kazasız belasız kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI