Erkılınç: İnternet medyasında gelecek var

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, deprem bölgesindeki temaslarına Malatya ilinden başladı.

Erkılınç: İnternet medyasında gelecek var
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.11.2023
40
A+
A-

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden Erkılınç, konteynerlerde görevlerini sürdürmeye çalışan gazetecilerle bir araya geldi.

Kurum olarak deprem bölgesine hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek, deprem bölgesindeki gazete ve internet sitelerinin yerine getirmesi gereken kuralları 31 Aralık’a kadar esnettiklerini hatırlatan Erkılınç, “Basın İlan Kurumu’ndan gelen gelirleri dijital medyaya yatırım yaparak değerlendirin. İnternet medyasında gelecek var. Yapabiliyorsanız yazılı basındaki faaliyetlerinizi de devam ettirin. Ancak maliyetler yük oluyorsa internet haber sitelerinin süreli yayın kapsamına alınmasıyla yeni bir imkân ortaya çıktı. Nitelikli bir internet haber sitesi oluşturarak Malatya basınının o köklü geleneğini sürdürebilirsiniz” dedi.

“BASIN EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK”

Kahramanmaraş temasları kapsamında Vali Mükerrem Ünlüer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le görüşen Erkılınç, deprem sonrasında şehirde yürütülen çalışmalar ile Kurumun bölgedeki faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunarak sektör adına atılabilecek adımları konuştu.

Kahramanmaraş basınıyla buluşan Erkılınç, daha güçlü bir basın görmek istediklerinin altını çizerek, “6 Şubat tarihinden bu yana şehirlerin en güçlü sesi olarak gördüğümüz basın emekçilerimizin her zaman yanında olduk. Deprem bölgesi olması nedeniyle gazete ve internet haber sitelerinin yerine getirmesi gereken kuralları yıl sonuna kadar esnettik. Önümüzdeki süreçte de basınımızın ayakta kalması için Kurum olarak ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Temasları sırasında Genel Müdür Erkılınç’a Yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Özel Kalem ve Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca, Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş, Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör ve Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı eşlik etti.

REKLAM ALANI