Ersoy: Bu harika şehri mutlaka gezmelisiniz

Giresun’a gelen Turizm Bakanının eşi Pervin Ersoy, Türkiye’ye mesaj verdi

Ersoy: Bu harika şehri mutlaka gezmelisiniz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
31
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin turizmde parlayan yıldızı Giresun’un tarihi ve kültürel varlıklarına hayran kaldı.

Giresun kalite fındığı da yerinde gözlemleyerek, tadan Pervin Ersoy, Giresun’un tanıtımına önemli katkı sundu. Türkiye’nin tanıtımı ve iç turizmdeki hareketliliği artırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy tarafından oluşturulan “Rotahane” ülkenin farklı yerlerini farklı heyetlerle gezmeye ve tanıtmaya devam ediyor.

ROTAHANE’NİN 69. DURAĞI GİRESUN OLDU.

Ersoy ve beraberindeki heyet kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Ersoy’a Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci eşlik etti. Pervin Ersoy Giresun ziyaretiyle ilgili rotahane instagram hesabından şu paylaşımda bulundu: “Gezimizin ilk ziyaretini Türkiye’nin en önemli fındık üretim ve paketleme tesislerinden biri olan FİSKOBİRLİK’e yaptık. Burada özenle toplanan ve ayıklanan fındıkların tüm dünyaya nasıl dağıtıldığını gözlemleme şansı bulduk. Sonraki durağımız ise Giresun Müzesi oldu.Değerli arkeolojik buluntuların ve Osmanlı zamanına ait kültürel miras öğelerinin sergilendiği bu müzeye hayran kaldık. Gezimizi, kaleden Giresun’umuzun eşsiz manzarasını izleyerek noktaladık. Siz de yeşili ve mavisi ile görenleri  büyüleyen bu harika şehri mutlaka ziyaret etmelisiniz.”

REKLAM ALANI