Eşit hizmet ilkesiyle Espiye belediyesi her yerde…

Espiye Belediyesi, eşit hizmet ilkesi doğrultusunda ilçenin her köşesine yönelik altyapı ve ulaşım çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Zorlu Güzergahlar üzerinde gerçekleştirilen beton yol çalışmaları, Çam Mahallesi’nde de devam ediyor.

Eşit hizmet ilkesiyle Espiye belediyesi her yerde…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.11.2023
59
A+
A-

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Samet Önal ile birlikte Çam Mahallesi’ndeki beton yol yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Karadere, “Espiye Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanına adil ve kaliteli hizmet götürme gayretindeyiz. Zorlu coğrafyamızda, ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmek amacıyla yürüttüğümüz beton yol çalışmaları, Çam Mahallemizde de başarıyla devam ediyor. Yol kalitemizi artırmak ve vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Samet Önal ise, Espiye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği altyapı projelerinin ilçenin genel kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, “Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ve ekibi, ilçemizin her mahallesine dokunarak, halkımıza kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Bu önemli çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Espiye Belediyesi, vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda sürdürdüğü projelerle, ilçenin altyapı ve ulaşım sorunlarına çözüm getirmeye devam ediyor.

REKLAM ALANI