Espiye Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Espiye Belediyesi, altyapı çalışmalarına destek sağlamak amacıyla araç envanterine yeni bir ek kazandırmaya devam ediyor.

Espiye Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
12
A+
A-

Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin liderliğindeki Espiye Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve şehrin ihtiyaçlarına daha etkin yanıt verebilmek için adımlarını sürdürüyor.

YENİ ARAÇ: 2024 MODEL FORD KAMYON MİKSER

Bu kapsamda, Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin talimatıyla ESPİYE HAZIR BETON-ESPİYE ENERJİ A.Ş bünyesine 2024 model FORD KAMYON MİKSER (10 metreküp kapasiteli kazan) satın alındı. Espiye Belediyesi’nin kuruluşu olan ESPİYE HAZIR BETON-ESPİYE ENERJİ AŞ’nin öz kaynaklarıyla satın alınan bu araç, ilçenin altyapı çalışmalarında önemli bir rol oynayacak.

YENİ ARAÇ, VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Yeni araç, Espiye Belediyesi’nin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunma hedefine büyük katkı sağlayacak. Şehirdeki altyapı çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyacak olan 2024 model FORD KAMYON MİKSER, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için kullanılacak.

BAŞKAN KARADERE HACIKÖY KUZ MEVKİİNDE YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, şehrin her noktasında yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Son olarak, Hacıköy kuz mevkiinde yol genişletme ve betonarme yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan incelemelerle birlikte, ilçenin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların güvenli seyahat etmelerinin sağlanması için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Espiye Belediyesi, hizmetlerini daha etkin ve kaliteli bir şekilde sunmak için araç envanterini güçlendirme yolunda kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin liderliğinde ilçenin altyapı ve ulaşım sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla, Espiye’nin geleceği daha güvenli ve yaşanabilir bir hal almaya devam edeceği yetkililer tarafından belirtiliyor.

REKLAM ALANI