Espiye Belediyesi ekiplerinden yoğun mesai

Espiye Belediyesi, dört koldan çalışmalarını sürdürüyor: Çam Mahallesi ve Adabük Dere Mahallesi’nde iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Espiye Belediyesi ekiplerinden yoğun mesai
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.02.2024
37
A+
A-

Espiye Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde yürüttüğü çeşitli projelerle vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin talimatlarıyla Belediye ekipleri, Çam Mahallesi ve Adabük Dere Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmalarla dikkat çekiyor. Çam Mahallesi’nde Alt yapı çalışmaları tamamlanarak, Parke Taş Kaplama Çalışmaları başladı. Espiye Belediyesi, Çam Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarını tamamlayarak Kavşak Sokak’ta parke taş kaplama işlemlerine başladı. Belediye Başkanı Mustafa Karadere, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, “Büyüyen ve gelişen Espiye için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

“BAKIM, ONARIM VE BETON YOL ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR”

Adabük Dere Mahallesi’nde ise sıkıntılı olan sokaklarda bakım, onarım ve beton yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Başkan Karadere, bu bölgelerdeki iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi ve “Gelişen, büyüyen, güçlü Espiye’mizde gönüllere giden yollar inşa ediyor; hemşehrilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI