Espiye Emniyetinden bayram seferberliği

Kurban Bayramı için kapsamlı güvenlik önlemleri alındı

Espiye Emniyetinden bayram seferberliği
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
17
A+
A-

Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmesi için geniş çaplı tedbirler aldı.

Espiye Emniyet Müdürü Yahya Aslan, bayram boyunca ilçe genelinde ve sahil yolunda kesintisiz tedbirler alındığını belirtti. Bayram öncesi ve bayram günlerinde vatandaşların yoğun olarak kullanacağı mezbahane, park ve çarşı merkezinde gerekli tedbirlerin alındığını, sahil kısmında ve otogarda da sıkı denetimlerin başladığını duyurdu.

DOLANDIRICILIK VE SAHTE PARA UYARISI

Espiye’de bulunan kurban satış yerlerinde sahte para ve dolandırıcılık konusunda vatandaşlara broşürler dağıtıldı. Emniyet, satışların banka üzerinden yapılmasının daha güvenli olacağını vurguladı. Emniyet Müdürü Yahya Aslan, bayram öncesi sahte para ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme çalışmalarının yapıldığını, şüpheli durumlarda 112 hattı ya da ilçe emniyetinin aranması gerektiğini hatırlattı.

ESPİYE HALKI İÇİN 7/24 GÖREVDEYİZ

Emniyet Müdürü Yahya Aslan, yola çıkacak vatandaşların emniyet kemeri ve diğer trafik kurallarına uymalarının kendi can güvenlikleri için önem taşıdığını belirtti. Espiye halkının huzurlu bir bayram geçirmesi için 7/24 görevde olduklarını ifade etti. Espiye halkının mübarek Kurban Bayramı’nı da tebrik etti.

REKLAM ALANI