Espiye Kaymakamı Taner Tengir’den duygusal veda

Espiye Kaymakamı Taner Tengir, 4 yıl süren görev süresinin ardından Ankara Şereflikoçhisar ilçesine tayini çıkması nedeniyle düzenlenen veda töreniyle ilçeye veda etti.

Espiye Kaymakamı Taner Tengir’den duygusal veda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.07.2024
31
A+
A-

Hükümet konağında düzenlenen veda törenine, Belediye Başkan yardımcıları Zeki Öztürk ve Güven Turan, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca ve daire amirleri katıldı. Kaymakam Tengir, helallik isteyerek Espiye’ye veda etti.

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Veda konuşmasında, 4 yıl içerisinde ilçeye imkanlar ölçüsünde hizmet etmeye çalıştığını belirten Tengir, “Göreve başladığım zamandan bugüne kadar pandemi ve sel felaketinin yaşandığı süreçte gece-gündüz demeden benimle birlikte fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

DUYGUSAL VEDA KONUŞMASI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Kaymakam Tengir’e ilçedeki hizmetlerinden dolayı Topal Osman Ağa’nın resmini hediye etti. Kaymakam Taner Tengir, veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Karadeniz’in incisi güzel Giresun’umuzun nadide ilçesi Espiye’ye bugün arz-ı veda vakti. Vedalar her zaman zordur insan için fakat bir yandan da güzel hatıra ve güzel dostluklar bırakır insanın hafızasında. Göreve başladığım zamandan bugüne kadar pandemi ve sel sürecinde gece-gündüz demeden benimle birlikte fedakarca çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturu ile görev yaptığım süre boyunca vatandaş odaklı çalışma prensibimle hizmet etmeye, halkımızın derdine derman olmaya ve hayır duası almaya çalıştım. ‘Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak’ idi, bırakabildiysek ne mutlu bize. Benim varsa hakkım hepinize helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum.”

Espiye halkı, Kaymakam Taner Tengir’e yeni görev yeri Şereflikoçhisar’da başarılar diledi.

REKLAM ALANI