Espiye’de doğalgaz çalışmalarına devam

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe genelindeki doğalgaz hattı altyapı çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini duyurdu.

Espiye’de doğalgaz çalışmalarına devam
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.12.2023
72
A+
A-

Başkan Karadere, Özellikle Çam Mahallesi’nde yoğunlaşan bu çalışmaların, kısa bir süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin yeni yılda doğalgaz kullanımına başlamasının planlandığını ifade etti.

Karadere, “Çalışmaların hızla ilerlemesiyle birlikte, Espriye genelindeki binalara servis hatları bağlantılarının da tamamlanması bekleniyor. Bu sayede vatandaşlarımız, konutlarına doğalgaz kullanımını sağlamak adına gerekli adımları atabilecekler. Yeni yıla girerken, Espiye’nin enerji altyapısının güçlenmesi ve modernleşmesi adına önemli bir adım atmış olacağız” dedi.

Başkan Karadere, ayrıca, doğalgazın getireceği ekonomik ve çevresel avantajlara vurgu yaparak, Espiye halkının bu yeni olanaktan maksimum düzeyde faydalanmasını hedeflediklerini belirtti. Karadere, doğalgazın şehir genelindeki yaşam standardını yükselteceğine olan inancını da belirterek, yürütülen çalışmalardan dolayı verilen rahatsızlıktan dolayı Espiye halkına teşekkür etti.

REKLAM ALANI