Espiye’de İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Açıldı

Özel Espiye İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu, Espiye’de Baladın İş Merkezinde düzenlenen büyük bir törenle hizmete açıldı.

Espiye’de İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
25
A+
A-

Espiye ‘de yabancı dil eğitimine farklı bir konsept ve perspektif getiren kurumda, ilkokul-ortaokul-lise-üniversite ve yetişkin gruplarına Avrupa standartlarında %90 konuşma odaklı dil eğitimi verileceği bildirildi.

Ayrıca, kurumun eğitim sistemi ve kendine has dil öğretim stratejileri Avrupa dil portfolyosu onaylı olup, kursiyerler yabancı dil eğitimlerini tamamlayıp kurumdan mezun olduklarında uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika edinme imkanına sahip olacağı kaydedildi.

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kurslarının açılış törenine Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye MEM Turgut Öztürk, Espiye, Yağlıdere ‘den iş ve eğitim camiasından davetliler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Açılışa katılanlara teşekkür eden Özel Espiye İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Espiye Şube kurucusu Fatih Ünlü, “Türkiye’de yabancı dil eğitiminde öncü kuruluş olan İngiliz Kültür Dil Okulları Türkiye genelindeki 235 şubesiyle geniş bir bayilik ağıyla hizmet vermektedir, Espiye’de ve çevre ilçelerde tek olan bu önemli hizmeti ve markamızı bölgemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ünlü, Espiye İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursuna İngilizce öğrenmek isteyenleri beklediklerini kaydetti.

Müzik dinletisi ve açılış konuşmalarıyla eğitim öğretime başlayan İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları, Espiye’ye dil öğrenme konusunda farklı bir konsept getirdi.

Bugüne dek alışıla gelmiş ezberci sistemler yerine, kursiyerlerine dili etkin şekilde kullandırarak, konuşturarak ve uygulayarak öğretme ilkesini benimseyen İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları aynı zamanda kursiyerlerine kayıtla birlikte dijital uygulamalar da hediye etmektedir.

FİKRET BIYIK

REKLAM ALANI