Espiye’de teröre lanet: Kahrolsun PKK…

Espiyeliler eli kanlı terör örgütü PKK’yı lanetleyerek, şehitlere saygı yürütüşü gerçekleştirdi.

Espiye’de teröre lanet: Kahrolsun PKK…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
38
A+
A-

Espiye ilçesinde Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 9 asker için “Şehitleri Anma ve Teröre Lanet” yürüyüşü düzenlendi. Espiye Ülkü Ocakları öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe Belediye Başkanı Mustafa Kardere de katıldı.

Yürüyüşe katılanlar “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türk’üm diyene”, “Vatan sana canım feda” ve “Kahrolsun PKK” sloganları atarak terör örgütü PKK’ya tepki gösterdi.

Espiye Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Künbül yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, vatan, millet, bayrak için canını feda eden tüm şehitlere rahmet, ailelerine sabır diledi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Künbül, “Vatan uğruna mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi şükranla yad ediyor, hepsine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Herkes iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanları ile suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sora da milletimiz tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere ise, “Türkiye cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır ve ay yıldızlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır.Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI