Espıye’de yerli malı haftası kutlaması

Espiye’nin Ericek Köyü İlkokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği, öğrencilerin köyde üretilen yöresel ürünlerle anlam kazandı.

Espıye’de yerli malı haftası kutlaması
Yayınlama: 20.12.2024
14
A+
A-

Etkinlikte, öğrencilerin aileleriyle hazırladığı fındık, ceviz, kara lahana dolması, mısır, kabak, turşu, pekmez, yufka ve çeşitli meyvelerden elde edilen lezzetler öğrencilere ikram edildi. Yerel ürünlerle zenginleşen program, büyük bir beğeni topladı.

YERLİ ÜRÜNLERİN ÖNEMİ VURGULANDI

Ana sınıfı kurs öğretmeni Güllü Karan ve 4. sınıf öğretmeni Senem Usta, velilerle birlikte düzenledikleri etkinlikte, yerli malı kullanımının ekonomik kalkınmaya katkıları konusunda öğrencilere bilgi verdi. Yerli ürünleri daha fazla kullanmanın önemine dikkat çekildi.

OKUL MÜDÜRÜ TİRGİL’DEN TEŞEKKÜR

Ericek Köyü Okul Müdürü Anıl Tirgil de etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Tirgil, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, yörede üretilen ürünlerin çocuklara tanıtılmasının önemini vurguladı.

HABER: FİKRET BIYIK

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.