Gaziler Mahallesi’nde kanalizasyon yenileme çalışması

Giresun Belediyesi, sık sık yaşanan tıkanma ve taşma sorunlarını çözmek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon yenileme çalışması yapıyor.

Gaziler Mahallesi’nde kanalizasyon yenileme çalışması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
Düzenleme: 08.05.2024 11:27
9
A+
A-

Bu kapsamda, Gaziler Mahallesi Mehmet Işık Caddesi’nde 300 metrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, kanalizasyon sisteminin daha güvenilir ve dayanıklı hale gelmesi hedefleniyor.

Projenin başlamasıyla birlikte trafik akışı ve çevredeki yaşamı olumsuz etkilememek adına gerekli önlemler alınarak süreç titizlikle yürütülüyor.

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, projenin mahalle için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek: “Bu yenileme çalışmasıyla, sorunsuz bir kanalizasyon hattı oluşturulacak. İhtiyaç duyulan bölgelerde ise çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Diğer yandan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, Gemilerçekeği Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi ve Özden Sokak’ta içme suyu şebeke tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde bulunan terfi merkezinde ise boru yenileme çalışması yürütülüyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.