GEAH, sporda da başarılı

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, heyecan dolu  yarışmalarla ilgili açıklama yaptı.

GEAH, sporda da başarılı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
19
A+
A-

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda kadınlar kategorisinde hastanemiz adına yarışan ve il birincisi olan Beyzanur Yıldırım ve Kübra Karasoy (Misafir sporcu) birincilik kupasını Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı’ya teslim etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi “Kadın/Erkek İl Birinciliği müsabakaları 6-7 Haziran 2024 tarihlerinde Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda gerçekleştirildi. Yarışmada il birincisi olan takımımız 29-30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil etmeye hak kazandı.

Çalışma arkadaşımız Beyzanur Yıldırım beraberinde takım arkadaşı Kübra Karasoy, masatenisi il temsilcisi Erol Can, masatenisi hocamız Nuri Akın ile birlikte birincilik kupasını takdim ettiler.

Başhekimimiz Doç. Dr. Fazıl Kulaklı sosyal faaliyetler ve spor müsabakalarının kişileri bir araya getiren faaliyetlere verdiği önemi vurgulayarak, “Daha önce hastanemiz çalışanları arasında da masatenisi turnuvası düzenlemiştik. Bu tür faaliyetlerimize her zaman devam edeceğiz. Hastanemiz adına yarışan sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kayseri’de gerçekleşecek Türkiye finallerinde Kurumumuz adına desteklerimizi  esirgemeyeceğimizin sözünü veriyorum.” dedi.

REKLAM ALANI