Geç kalan öğrencilere Polis ekipleri yardımcı oldu

Giresun Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, YKS sınavına geç kalan, yanlış okula gelen ve evrakını unutan öğrencilere yardım ederek büyük bir özveriyle çalıştı.

Geç kalan öğrencilere Polis ekipleri yardımcı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.06.2024
56
A+
A-

Polis ekipleri, sınav günü yaşanan aksiliklerle karşılaşan öğrencilere hızlıca müdahale etti ve onları zamanında sınav merkezlerine yetiştirdi.

ZAMANA KARŞI YARIŞ

Giresun Emniyet Müdürlüğü, #YKS’ye geç kalan, yanlış okula giden ve evrakını unutan öğrencileri, hayatlarının sınavına zamana karşı yarışarak yetiştirdi. Öğrencilerin sınava sorunsuz şekilde girebilmeleri için ellerinden gelen her türlü yardımı sağlayan polis ekipleri, büyük bir özveri ve hızla hareket etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Polis ekipleri, sınav günü yaşanan bu aksiliklere anında çözüm bularak, öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için ellerinden geleni yaptı. Giresun Emniyet Müdürlüğü, “İhtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayız,” diyerek topluma olan bağlılık ve desteğini bir kez daha gösterdi.

Giresun polisi, sınav günü yaşanan aksaklıklarla başa çıkmak için gösterdiği çaba ve öğrencileri zamanında sınav merkezlerine ulaştırma konusundaki hızlı ve etkili müdahalesiyle takdir topladı.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

https://x.com/i/status/1799742834989518894

REKLAM ALANI