Gece boyunca teyakkuzda kaldılar

Başkan Fuat Köse Zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu

Gece boyunca teyakkuzda kaldılar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.07.2024
43
A+
A-

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, etkili olan şiddetli fırtına sonrasında Giresun Merkez ve Tirebolu’da zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından takip etti. Gece boyunca hasar tespiti yapan Başkan Köse, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de çalışmaları yerinde yönlendirdi.

HASAR GÖREN BÖLGELERDE YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI

Fırtına nedeniyle zarar gören bölgelerde vatandaşların mağduriyetlerini dinleyen Başkan Köse, belediye ekiplerinin çalışmalarını koordine etti. Başkan Köse’ye, ilgili birim müdürleri ve belediye başkan yardımcıları eşlik ederken, zarar gören yerlerin kısa sürede eski haline getirilmesi için yoğun bir çalışma programı uygulanıyor.

TİREBOLU’DA İNCELEMELER VE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Başkan Köse, Tirebolu ilçesine de giderek Belediye Başkanı Bülent Kara ile birlikte ilçede oluşan zararın boyutunu yerinde inceledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

GİRESUN KALESİ’NE FIRTINA DARBE VURDU

Giresun’un en önemli turizm mekanlarından olan Giresun Kalesi’ndeki asırlık ağaçlar, şiddetli fırtınaya dayanamayarak devrildi. Kökünden sökülmüşçesine devrilen ağaçlar, belediye ekiplerinin çalışmalarıyla kaldırıldı.

BAŞKAN KÖSE: “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Fuat Köse, yaptığı açıklamada, “Şiddetli fırtına nedeniyle birçok yerde hasar oluştuğunu üzülerek gözlemledik. Belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidermek için elimizden geleni yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI