giresun sondakika giresungazete giresunhaberleri giresunhaber giresunsondakikakazaolay giresun_sondakika 28sondakika giresunsondakika giresunbilgi giresungazetenet tvgiresun giresuntv

Geleceğin şeflerinden leziz tatlılar

Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi uygulama mutfağında, Workshoplar devam ediyor.

Geleceğin şeflerinden leziz tatlılar
Tekil Yazı Reklamı - 1 (Geniş Resimli Tekil Sayfa Şablonu için - Masaüstü) 728x90 piksel

Unlu Mamuller ve Pastacılık II dersi kapsamında bir pastanenin katkıları ile Giresun’un geleneksel ramazan tatlıları Workshopu gerçekleştirildi.

Giresun fındığı ve fındık unu kullanılarak çeşitli şerbetli ve sütlü tatlılar yapıldı.

Sütlü kadayıf tatlısı, kardelen tatlısı, havuç tatlısı, peynir tatlısı, şekerpare, fındıkpare ve İstanbul tatlısının yapıldığı workshop öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Değerli bilgilerini öğrencilerle paylaşan şefler Mustafa Çamkerten ve Gönül Tozlu’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Tekil Yazı Reklamı - Alt – Masaüstü 336x280 piksel
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.