Gezmiş: Havaalanının 50 gün kapatılması kabul edilemez

CHP’li Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’ten Ordu-Giresun Havalimanı’nın kapatılmasına sert tepki gösterdi.

Gezmiş: Havaalanının 50 gün kapatılması kabul edilemez
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.09.2024
4
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ordu-Giresun Havalimanı’nın 50 gün boyunca yolcu trafiğine kapatılmasına tepki gösterdi. Gezmiş, havalimanının bu kadar uzun bir süre kapalı kalmasını “Yine haksızlık, yine mağduriyet” olarak nitelendirerek, bu kararı eleştirdi.

MAĞDURİYETE DİKKAT ÇEKTİ
Gezmiş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na konuyla ilgili iki ayrı soru önergesi sunduğunu hatırlatarak, “10 yıldır faaliyette olan Ordu-Giresun Havalimanı, 16 Eylül 2024 itibarıyla kapatıldı. TBMM’de konuyla ilgili iki önerge vererek, Bakan’a bölge halkının mağduriyetini ilettim. Ancak bildiklerinden şaşmadılar ve 50 gün boyunca iki şehir halkının mağduriyetine göz yumdular” dedi.

FINDIK SEZONU VE GURBETÇİLER ETKİLENDİ
Fındık sezonu ve tatil dönüşü gurbetçilerin yanı sıra birçok kişinin mağdur olduğunu belirten Gezmiş, halktan büyük tepki olduğunu dile getirdi. “Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki tadilat, faaliyetteyken sürdürülseydi bu mağduriyetler yaşanmazdı. Süre mutlaka kısaltılmalı, halk daha fazla mağdur edilmemelidir” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.