Giresun 2024’e güvenli ve huzurlu girdi

“Giresun’un potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasında olacağız”

Giresun 2024’e güvenli ve huzurlu girdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.01.2024
60
A+
A-

Giresun 2024 yılına huzur içinde ‘Merhaba’ dedi. Yeni yılda güvenlik güçleri başta olmak üzere, sağlık ve itfaiye ekipleri nöbet başındaydı. Giresun il genelinde 942 emniyet, 542 jandarma ve 37 sahil güvenlik olmak üzere bin 521 personel görev aldı. Yine il genelinde 64 polis devriyesi, 114 jandarma ve 4 sahil güvenlik yüzer unsuru olmak üzere 182 devriye ise halkın huzur ve güvenliği için kuş uçurtmadı.  Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 2024 yılbaşı akşamını kentin çeşitli noktalarında görev yapan kamu görevlilerini ziyaret ederek geçirdi. Vali Serdengeçti, “2024’te de devlet büyüklerimizin yakın ilgi ve destekleriyle vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern bir hayat sürmelerine imkan sağlayacak, ilimizin ve ülkemizin daha da gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunacak proje ve yatırımlara kavuşmaya devam edeceğiz” dedi. 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni eden Serdengeçti, “Türkiye Yüzyılı’ndan aldığımız güçle sizlere daha iyi hizmet etme ve Giresun’umuzun potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabamızı azimle sürdüreceğiz. Her türlü başlangıç ve sonlanışı bir muhasebe vesilesi sayarak tüm birikimlerimizle zengin bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yılbaşı gecesi, görevi başında bulunan emniyet, jandarma, sağlık, 112 ve GAMER çalışanlarını ziyaret eden Vali Serdengeçti, kentin güvenliği ve sağlık hizmetleri alanındaki önemli birimleri denetleyerek, görevli personellerin yeni yılını kutladı ve hayırlı mesailer diledi.

POLİS UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerine Aksu Mahallesi’nde bulunan Bölge Trafik Uygulama Noktası ile başlayan Vali Serdengeçti, görevli polislere tatlı ikramında bulunarak, Uygulama Noktası Denetleme Defterini imzaladı. Ziyaret ile ilgili olarak, “Valiliğimizin güvenlik ve trafik düzenlemelerinde fedakârca çalışan emniyet mensuplarımıza teşekkür eder, yeni yılın ülkemiz ve şehrimiz için huzur ve güven içinde geçmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

112 YILBAŞI GECESİ YOĞUN BİR TEMPO DA ÇALIŞTI

Ardından Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Serdengeçti, Acil çağrı merkezindeki personellerle bir araya gelerek, gece boyunca yoğun bir tempoda çalışan ekibe teşekkürlerimi iletti. Serdengeçti, 112 çalışanlarına yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti.

JANDARMA PERSONELLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki ziyaretlerini Batlama Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek tamamlayan Vali Serdengeçti, görevi başında bulunan jandarma personellerin yeni yılını kutlayarak “Jandarma teşkilatımızın üstün gayret ve özverisiyle, ilimizin güvenliğini sağlamak adına yaptıkları önemli görevleri takdirle karşılıyor, yeni yılın ülkemize ve ilimize huzur getirmesini diliyorum” dedi.

YENİ YILA GAMER DE GİRDİ

Vali Serdengeçti, son olarak Giresun Valiliği içerisinde bulunan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek, yeni yılın ilk saatlerine GAMER’de girdi.

Vali Serdengeçti’nin ziyaret ve incelemeler sırasında; İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer, Sahil 73 Bot Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi ile İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Şimşek de eşlik etti.

REKLAM ALANI