Giresun Belediyesi kültürel etkinliklere devam ediyor

Giresun Belediyesi, şehri kültürel etkinliklerle renklendirmeye devam ediyor.

Giresun Belediyesi kültürel etkinliklere devam ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.08.2024
8
A+
A-

Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, bu yıl da birçok konser ve sanat gösterisi sahne aldı.

Bu konserler, Giresun halkına müzik dolu anlar sunarken, son olarak kendilerine özgü anlatımlarıyla 90’lı yılları canlandıran Retrobüs Grubu Atatürk Meydanı’nda izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Yine aynı akşama sahne alan DJ Erkan ve Hazal Yıldız’da geceye renk kattı.

Konseri izleyicilerin arasında takip eden Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı konuşmada: “Bu organizasyonu gerçekleştiren başta Gözde hanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Etkinliğimize katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum, hepinizin ayağına sağlık. Bu tarz kültürel etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Retrobüs Grubumuzun sahne performanslarına hayran oldum. Kendileri 80’leri 90’ları, Atatürk’ü, barışı, kardeşliği ve dostluğu anlatıyor. Türkücü, şarkıcı değil, bu arkadaşlar tam bir sanatçı. Düzgün bir koridordan gelmişler. Kendilerini burada görmekten mutluluk duydum ve ilerleyen zamanlarda yeniden davet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Köse çiçek takdim ettikten sonra, İzleyicilere Grup solisti ile Turist Ömer selamı verdi.

Hayranlarını coşturan Retrobüs ise: “Giresun bizi çok güzel karşıladı. Bugün bir dost daha edindik. Belki de ilk defa görüyorum bir Belediye Başkanı konserimizi halkımızın arasında izledi. O sıcaklığı bize yansıttınız. Güler yüzle bizleri burada ağırladığınız için teşekkür ederiz. Giresun’a bir kez daha geleceğim. Sizleri çok sevdim. Bugün bir dost edindik. Konser olsun olmasın her zaman başkanımızın çayınızı içmeye geleceğiz” dedi.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde Retrobüs Grubunun seslendirdiği birbirinden değerli eserlerle vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Bilindiği üzere, belediye tarafından düzenlenen ve yaklaşık 1 ay devam eden yaz etkinliklerinde de Giresunlular yoğun ilgi göstermiş ve dolu dolu bir program yaşanmıştı.

REKLAM ALANI