Giresun Belediyesi’nden bayram öncesi örnek hizmet

Giresun Belediyesi’nden bayram öncesi örnek hizmet
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.06.2024
66
A+
A-

Belediye ekipleri, alanın kurulum, temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamlayarak alıcı ve satıcıların rahat bir şekilde alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturdu.

VATANDAŞLAR İÇİN RAHAT VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Kurban alım-satımının yoğun olarak gerçekleştiği alanda yapılan düzenlemeler, bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların daha rahat ve güvenli bir alışveriş yapmasını sağlayacak. Belediye, alanı su, elektrik, tuvalet, zabıta noktası, veteriner hekim ve tartı yeri gibi hizmetlerle donattı.

YENİ SATIŞ ALANI: BATLAMA MEVKİİ

Bu dönemde Batlama mevkiinde de kurbanlık hayvan satış alanı hizmete girdi. Batlama yolu girişinde kurulan ve eksiklikleri tamamlanan bu pazarda da kurbanlık hayvan alım-satımı yapılabilecek.

“VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yaptığı açıklamada, “Kurbanlık hayvan satış alanı, vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlarını alıp satabilecekleri önemli bir nokta. Bu nedenle, satış alanının temiz ve düzenli olması bizim için büyük önem taşıyor. Ekiplerimiz, titizlikle çalışarak hemşehrilerimizin bayram alışverişlerini sorunsuz bir şekilde yapmasını sağlayacak. Kurban satış yerinde gerçekleştirdiğimiz düzenleme ve temizlik çalışmalarıyla vatandaşlarımızın sağlığını da ön planda tutuyoruz. Temiz ve hijyenik bir ortamda kurban alım-satımı yapılması için çalışıyoruz. Tüm hayvan sahiplerine de bol kazançlar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI