Giresun CHP heyetinden Genel Başkan Özel’e ziyaret

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve beraberindeki heyet Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’ i ziyaret etti.

Giresun CHP heyetinden Genel Başkan Özel’e ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.06.2024
2
A+
A-

Başkan Sıbıç, ziyarette Genel Başkan Özel’i, damadı olduğu Bulancak’a davet etti. Genel Başkan Özel, “En kısa zamanda Bulancak’a geleceğim” diyerek daveti kabul etti.

Ziyarette Başkan Sıbıç’a ve Milletvekili Gezmiş’ e Piraziz İlçe Başkanı Serpil Zelfi Görgülüoğlu Kahyaoğlu, Belediye Başkan yardımcıları Ayşegül Erdoğan, Reşat Nuri Özdemir, Piraziz İlçe Başkanı Serpil Zelfi Görgülüoğlu, CHP önceki dönem İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe eşlik etti.

Başkan Necmi Sıbıç, görüşme sırasında Genel Başkan Özel’e başımızın tacı olan fındık sepeti hediye ederek, ilçenin güzelliklerini ve projelerini anlattı. Özel de, Bulancak Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti.

Başkan Sıbıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Özgür Özel’ i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. İlçemizin gelişimi ve kalkınması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Sıbıç ve beraberindeki heyet aynı gün CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’ i TBMM’ deki makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.