Giresun Faal Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi

Faal Muhtarlar Derneği genel kurulunda mevcut Dernek Başkanı Hadi Karabulut yeniden bu göreve talip olmazken Giresun Faal Muhtarlar Derneği Başkanlığına Barça Köyü Muhtarı Bülent Uslu seçildi.

Giresun Faal Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
30
A+
A-

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula her zaman muhtarlarla istişare halinde olan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’da katılarak, yeni Dermek Başkanı Uslu ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Uslu, eski Dernek Başkanı Hadi Karabulut ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, devraldıkları görevi lakıyla yerine getirmeye çalışacaklarını kaydetti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde güven tazeleyen ve yeni seçilen tüm muhtarlara da başarılar dileyen Uslu, görevlerinin bilincinde devletle ile millet arasında köprü vazifesi kurmaya, köy ve yörelerine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Muhtarlık makamının demokrasinin temel taşı olduğuna vurgu yapan Uslu, “Bize 5 yıl daha yetki veren halkımıza hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken Giresun Faal Muhtarlar Derneği olarak kurumlar arası istişareye önem vereceğiz. Temel amacımız köylerimize daha fazla hizmet alabilmesini sağlayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek” dedi.

REKLAM ALANI