Giresun Günleri Arnavutköy’de kutlandı

Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hemşeri Günleri kapsamında gerçekleştirilen Giresun Günleri, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Giresun Günleri Arnavutköy’de kutlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
1
A+
A-

Giresun’un tarihi zenginlikleri, kültürel mirası ve yöresel lezzetleri, etkinlik boyunca Arnavutköy’de büyük ilgi gördü.

BAŞKAN CANDAROĞLU: HEMŞEHRİLİK BAĞLARI PEKİŞİYOR

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Giresun’un tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yaparak, “Karadeniz’in incisi Giresun’un eşsiz zenginliklerini bugün Arnavutköy’de hep birlikte yaşama fırsatı bulduk. Giresun Günleri, hemşerilik bağlarını güçlendirmek ve kültürel mirasımızı genç nesillere aktarmak için büyük bir öneme sahip” dedi. Candaroğlu, Arnavutköy’ün bu tür etkinliklerle kültürel çeşitliliğini kutlamaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ BALIK EKMEK İKRAMI

Etkinlik boyunca Giresun’un yöresel lezzetleri katılımcılara sunuldu. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun öncülüğünde vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ikram edildi. Karadeniz’in meşhur lezzeti olan balık ekmek, etkinliğin en çok ilgi gören noktalarından biri oldu.

GİRESUN KÜLTÜRÜ ARNAVUTKÖY’DE YAŞATILDI

Giresun kültürünü tanıtmak ve hemşerilik bağlarını pekiştirmek amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlik, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi. Giresun’a özgü lezzetlerin ikram edildiği etkinlik, Arnavutköy’de kültürel dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer aldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.