Giresun Işık Gazetesi 24 yılı geride bıraktı

1 Ocak 2000 tarihinde resmen yayın hayatına başlayan Giresun Işık Gazetesi 24 yayın yılını geride bıraktı.

Giresun Işık Gazetesi 24 yılı geride bıraktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.01.2024
63
A+
A-

Türkiye’nin resmi müracaatı yapılmış ilk mahalli İnternet gazetesi unvanını alarak alanında bir ekol olan gazetemiz bu senede öncülüğünü korudu.

Gazetemiz 1999 yılının son çeyreğinde ülkemizde büyük medya kuruluşlarının bile nadiren web sitesi kurduğu dönemde deneme yayınlarına başlamıştı. O yıllarda ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan İnternet Gazeteciliğinin Giresun’da ki öncüsü olan Candemir Sarı liderliğindeki Giresun Işık, gelişen İnternet teknolojisi ile sürekli yenilenerek Dünya’nın dört bir yanındaki Giresunluların ilgi odağı konumuna geldi.

Candemir Sarı, 23 yılı geride bırakan Giresun Işık Gazetesi’nin ‘Giresun’un Dünyaya Açılan Penceresi’ sloganı ile ilimiz basın tarihinde önemli bir konuma gelmesini disiplinli bir çalışma ve objektif yayıncılık ilkesine bağlı olduğunu söyledi.

YAYIN GRUBUMUZ

2005’de Atak Ajans İnternet Hizmetleri bünyesinde toplanan yayın kuruluşlarımız arasında Giresun Işık Gazetesi [www.gazetegiresun.com] dışında yine Giresun’da bir ilk olan Giresun Spor Gazete [www.giresunsporgazete.com], 2004 Mart ayında yayına başlayan İnternet Gazete [www.internetgazete.com] 2020 yılında ise yayına başlayan Türk Amerikan Gazete [www.turkamerikangazete.com] bulunuyor.

REKLAM ALANI