Giresun İtfaiyesi’nden dev tatbikat

Öğrencilere yangın eğitimi verildi

Giresun İtfaiyesi’nden dev tatbikat
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.09.2024
1
A+
A-

Giresun İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftası kapsamında Atatürk Lisesi’nde geniş çaplı bir yangın tatbikatı düzenleyerek öğrencilere ve okul personeline yangın anında yapılması gerekenler konusunda eğitim verdi.

TATBİKAT SENARYOSU: OKULDA YANGIN ÇIKTI

Tatbikat senaryosu gereği, okulun bir katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederken öğrenciler güvenli alanlara tahliye edildi. Yangın söndürme araçlarının ve ekipmanlarının kullanımı uygulamalı olarak gösterildi, mahsur kalan kişilerin tahliyesi canlandırıldı.

PROFESYONEL MÜDAHALE GÖSTERİSİ

Tatbikatta, Giresun İtfaiyesi’nin profesyonel müdahalesi dikkat çekti. Yangın söndürme tüplerinin kullanımı ve yangın alarm sistemleri hakkında bilgi verilerek, yangına karşı hazırlıklı olmanın önemi vurgulandı.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Tatbikata katılan öğrenciler ve öğretmenler, yangın güvenliği konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlayan bu etkinlik için Giresun İtfaiyesi’ne teşekkür etti. Etkinlik, yangın güvenliği bilincinin artırılmasına yönelik önemli bir adım oldu.

YANGIN GÜVENLİĞİ BİLİNCİ ARTIRILIYOR

Giresun İtfaiyesi, bu tür tatbikatlarla yangın güvenliği konusunda toplumun bilinç düzeyini artırmayı hedefliyor. Eğitim ve tatbikatların, olası yangın durumlarında hayati önem taşıdığı bir kez daha gözler önüne serildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.