Giresun konforlu ulaşım ağına hızla kavuşuyor

Giresun’da yaşayan vatandaşların mutluluğu için her konuda çalışmalar yapan Giresun Belediyesi şehri güzelleştirmeye ve modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.

Giresun konforlu ulaşım ağına hızla kavuşuyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.11.2023
3.972
A+
A-

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına sürdürdüğü çalışmalara ara vermeyen Giresun Belediyesi Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Caddesi’nde sıcak asfalt seferberliği sürüyor.

İlk etapta caddenin 800 metrelik bölümünde genişletme çalışması yapıldı. Daha sonra ise dolgu, altyapı ve kaldırım düzenlemesinin ardından son olarak asfalt serimi de yapılarak cadde araç ve yaya kullanımına açıldı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı açıklamada: “Giresun Belediyesi olarak hangi mahallemizde ne sorun varsa anında çözüm oluşturmaya çalışıyoruz.” diyerek: “Şehrimizde yaşam standartlarını üst seviyeye çıkararak vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, hemşehrilerimizin sosyal yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Bu kapsamda Sönmez Caddemizi de şehrimize yakışır şekilde dönüştürerek kıymetli vatandaşlarımıza kazandırdık. Halkımızın mutluluğu için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Diğer yandan, caddenin yeni görünümü mahalle sakinlerinin beğenisini kazanırken, mahalle sakinleri Başkan Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI