Giresun Millet Bahçesi projesi tamamlanıyor

Giresun Millet Bahçesi Projesi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas’ın desteğiyle hayata geçiyor.

Giresun Millet Bahçesi projesi tamamlanıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.07.2024
72
A+
A-

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, projeye verdikleri destek için teşekkür etti ve projenin Giresun halkına hayırlı olmasını diledi.

TOKİ’DEN ONAY ÇIKTI

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Giresun Millet Bahçesi Projesi 3 No’lu Revize İş Programı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından uygun bulunmuştur. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler ve yaptığımız girişimler olumlu sonuç vermiştir,” dedi.

İMALATLARA BAŞLANIYOR

8 Temmuz 2024 Pazartesi günü, TOKİ tarafından resmi yazı yazılarak, iş programına göre imalatlara ivedilikle başlanması ve projenin tamamlanması talimatı verilmiştir. Yılmaz, “Giresun Millet Bahçesi Projemizin yapımı revize iş programında planlanan şekilde hızla devam edecek ve tamamlandıktan sonra halkımızın hizmetine sunulacaktır,” dedi.

HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

Giresun Millet Bahçesi Projesi, tamamlandığında Giresun halkının sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak. Başkan Yılmaz, projenin Giresun’a hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

REKLAM ALANI